Aeves GroepLandelijk 1-3 jaar HBO/WO

Heb je al enige ervaring als inkoop professional, maar zou je jouw groeipad willen versnellen? Ben je nieuwsgierig naar hoe commerciële organisaties inkoop hebben ingericht en ingezet? Kan je je snel aanpassen aan een nieuwe omgeving en weet je nieuwe materie snel eigen te maken?

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als junior Inkoopadviseur bij AevesBenefit ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van operationele en tactische inkooptrajecten bij onze opdrachtgevers in de privaat sector.

In opdrachten waar jij wordt ingezet, zal je je bezig houden met (bijvoorbeeld):

 • Het begeleiden van operationele en tactische inkooptrajecten;
 • Het uitsturen en administratief afhandelen van offerte trajecten (minicompetities);
 • Het uitvoeren van spend- en marktanalyses;
 • Het uitvoeren van contractbeheer.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, young professional met:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • Bij voorkeur in het bezit van/vrijstelling voor NEVI I;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring binnen het inkoop vakgebied;

Daarnaast ben je communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren).

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2805.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren

Doorlopend

Solliciteer voor Junior Inkoopadviseur

Aeves Groepverplicht veld