HugoAmsterdam HBO/WO

Hoi ik ben Hugo, een startup die gaat voor goud! Ik werk hard om een zeer innovatieve platform te ontwikkelen, de beste salesrelaties te onderhouden en de beste service te bieden.

Als jij iemand bent die past binnen deze cultuur en sfeer dan ben je op de juiste plaats, maar test eerst even of de volgende tekst ook bij jou past:

Start-up-er: Jij bent iemand die gepassioneerd is om te werken bij een klein bedrijf met gedreven ondernemers en houdt van het feit dat je continu verschillende taken en verantwoordelijkheden krijgt. Je schrikt niet van het feit dat je soms lang werkt om een deadline te halen. Je komt het beste tot je recht binnen een innovatieve omgeving, je grijpt graag kansen aan en daarvoor deins je niet terug.

Ben je er nog? Lees dan door! Zoals gezegd, ik ben Hugo en help evenementhouders slimme email campagnes te sturen en om de beste feedback van hun bezoekers te krijgen. Ik stel ze in staat eindelijk goed te engagen met hun fans.

Werkzaamheden:

De stage sales en/of accountmanagement biedt de je volgende mogelijkheden:

  • Oefen je sales skills door proactief evenementhouders in Nederland te benaderen en ze te laten zien wat voor cruciale feedback van bezoekers en fans ze op dit moment missen
  • Zet je eerste stappen als Accountmanager en help Hugo klanten met slimme email campagnes die hun bezoekers graag willen lezen
  • Analyseer klant- en prospect gedrag om zo Hugo's services te optimaliseren
  • Ontwikkel sales materialen zoals presentaties en pricing sheets
  • Werk samen met de marketingafdeling en content management afdeling om zo voor de beste distributie van informatie over Hugo's voordelen te zorgen.

Wie ik ben en wie jij bent

Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid dus er is heel veel te doen! Het team is gestationeerd in Amsterdam en bestaat uit gedreven mensen die alles doen om voor tevreden klanten te zorgen en de markt naar hun hand te zetten. Jij krijgt de kans om professioneel te groeien binnen een rol met verantwoordelijkheden om zo een essentieel onderdeel van het team te worden!

Doorlopend

Solliciteer voor Stage Sales en/of Accountmanagement

Hugoverplicht veld