ZIVVERAmsterdam 40 uur 2-5 jaar HBO/WO MASTER

Jij zit lekker op je plek. Je hebt een mooi netwerk in de zorg of publieke sector opgebouwd en bent een van de beste verkopers van je bedrijf. Nieuwe klanten overtuig je met gemak van jullie product. Je begrijpt hun problemen en kan ze laten zien dat jullie (ICT-)product de meeste waarde levert.

Dit wil je blijven doen. Natuurlijk! Al kriebelt het weleens. Je hoort jezelf net te vaak ongeveer hetzelfde verhaal vertellen. En de competitie met collega’s begint voorspelbaar te worden. Stapje hoger zou mooi zijn, maar daar zit een prima manager. Gaat niet zomaar ruimte ontstaan.

Als je dat voelt, dan bel je ons. Om weer echt te scoren. En met jouw succes echt impact te hebben in de groei van startup naar scale-up van een SaaS company met grote groeipotentie. Gespecialiseerd in de onderwerpen van dit moment: cyber security, beveiligde communicatie en de bescherming van persoonsgegevens. Als onderdeel van een groeiend sales team dat vanuit Amsterdam werkt in heel Nederland en Vlaanderen.

Verantwoordelijkheden van een Corporate Sales Executive

Je geeft vervolg aan marketing generated, Corporate sales qualified leads (150+ medewerkers) en Enterprise sales qualified leads (2.500+ medewerkers).
Je vindt, beoordeelt en ontwikkelt zelfstandig nieuwe Corporate en Enterprise klanten door jouw eigen netwerk gericht te ontwikkelen om verkoop te stimuleren.
Je sluit deals voor meer dan EUR 500k aan nieuwe, jaarlijks terugkerende omzet door de hele verkoopcyclus uit te voeren en daarbij maak je optimaal gebruik van ons team om de deals binnen te halen.

Gewenste vaardigheden en ervaring

 • 2-5 jaar ervaring in B2B sales, waarbij je bij voorkeur een rol hebt die is gericht op het realiseren van nieuwe sales voor een SaaS bedrijf. De ultieme kandidaat heeft deze ervaring in een startup omgeving, voelt zich volledig eigenaar van zijn eigen werk en kan goed zelfstandig werken.
 • Een sterke behoefte om te presteren en dat heb je ook bewezen; je hoort nu bij de top 10% meest succesvolle sales executives van je bedrijf.
 • Je wordt gedreven door targets en bovenal: het binnenhalen van de deal. Je hebt ervaring met deal sizes van EUR 10k – 50k jaarlijkse omzet.
 • Begrip van de complexe wereld van de zorg en/of de publieke sector. Je bent, of kunt je ontwikkelen tot, een volwaardige gesprekspartner voor professionals. Je weet de stakeholders te betrekken die nodig zijn om met de juiste mensen aan tafel ons product te kunnen verkopen.
 • Belangstelling in ICT die blijkt uit jouw handige gebruik van nieuwe apps en tools die jouw werk en leven aangenamer maken. Je bent een voorloper die de waarde van innovaties herkent en je begrijpt snel hoe je daar zelf slim gebruik van kunt maken.

Wat wij bieden

 • Echte impact bij een snel groeiende start-up met de ambitie om marktleider te worden in Nederland.
 • Een aantrekkelijk basissalaris en een fantastische bonus bij succes.
 • De garantie dat jij je nooit verveelt, doordat wij keihard ontwikkelen en groeien (en jij bepaalt voor een groot deel in welke richting).
 • Leuke en goede collega’s die jou onderweg het gevoel geven dat je met het hele kantoor op stap bent.
 • Een bedrijf en een baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen door veel te leren, te proberen en te ontdekken.
 • Een ‘fair use’ vakantieregeling. Jij weet wat je nodig hebt om succesvol te zijn.
 • Gezamenlijke lunch, wekelijkse en spontane borrels en leuke activiteiten met het hele team.

Over ZIVVER

Datalekken vormen een bedreiging voor elke organisatie. Als gevoelige informatie in verkeerde handen valt, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Imagoschade, een slechtere concurrentiepositie en hoge boetes liggen op de loer. ZIVVER biedt een unieke oplossing voor het verzenden van privacygevoelige informatie. Door onze Triple Safe aanpak garanderen we naast 100% informatieveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en eigen regie. Niemand kan bij de informatiestromen van onze klanten, ook hackers niet.

Onze missie: “To make secure communication simple”. En dat doen we met een sterk product. Met ZIVVER kun je op elk apparaat blijven werken. De data-lekbescherming van ZIVVER is ontworpen om informatiestromen te beschermen tegen menselijke fouten, nog altijd de meest voorkomende oorzaak van datalekken. Door hierop te anticiperen en organisaties inzicht te geven hoe hun privacygevoelige informatie wordt gedeeld, bieden we een praktische tool die datalekken voorkomt en risico’s beheerst.

Vanuit Amsterdam werken we met een team van ruim 20 mensen in een dynamische start-up omgeving van een bedrijf in een wereldwijde markt die, gedreven door publieke opinie en wetgeving, in een enorme stroomversnelling raakt. We lunchen samen, spelen eens een potje darts en bekvechten over de beste lokale pizzakoerier. Wij zijn nieuwsgierig en ambitieus. Wij omarmen technologie, helemaal als het kan bijdragen aan ons leven. Besluiten nemen we, gedreven door onze missie, op basis van feiten. Vanuit verschillende achtergronden en uiteenlopende disciplines werken we naar één gemeenschappelijk doel: to make secure communication simple.

In 2016 was ZIVVER winnaar van de IIR Nationale Privacy Innovatie Award, winnaar van de STZ Innovation Challenge, finalist van Sprout Challenger50 en runner-up van ‘Get in the Ring’. Begin 2017 konden wij henQ Capital verwelkomen als investeerder.

Hoe gaan we verder?

Jij wilt succesvol zijn en wij willen dat jij succesvol zult zijn. Daarom nemen wij het selectieproces heel serieus. Ons proces staat uit drie rondes. Tijdens deze rondes maak je kennis met een flink deel van het team. Een praktijkcasus is altijd onderdeel van de procedure. We zien je graag in actie. Vinden we elkaar echt interessant? Dan nodigen we je graag uit om tijdens een lunch of borrel informeel kennis te maken.

Je las al dat feiten de basis zijn voor ons handelen. We willen daarom de mogelijkheid hebben om de successen uit jouw verleden en je beloning te verifiëren met voormalig leidinggevenden en, zo mogelijk, ook met jouw klanten.

Geïnteresseerd? Bij vragen over deze vacature neem je contact op met Wouter Klinkhamer, Director (wouter.klinkhamer@zivver.com / +31 6 24 13 1300). Je kunt solliciteren door je motivatie, CV en LinkedIn profiel te sturen aan hr@zivver.com.

Acquisitie in welke vorm dan ook op basis van, of in verband met deze vacature stellen wij niet op prijs. ZIVVER accepteert geen ongevraagde CV’s of profielen van bureaus voor werving en selectie. Alle CV’s en profielen die, op welke wijze dan ook, aan ZIVVER worden aangeboden beschouwen wij als ons eigendom. Wij betalen geen fees als wij een kandidaat aannemen.

Direct solliciteren

Doorlopend