ZIVVERAmsterdam WO

Help jij een succesvolle tech start-up verder ontwikkelen op juridisch vlak?

Van start-up naar wereldwijde bekendheid

ZIVVER is een tech start-up die vanuit een start in de Nederlandse markt de Europese markt en vervolgens de wereld gaat veroveren. We geloven in onze oplossingen. Met een team van gedreven en ambitieuze mensen staan we te popelen om van ZIVVER een wereldwijd succes te maken. We houden van ons werk en zijn trots op onze open cultuur. Loop je over van ambitie en talent en heb je altijd al aan de basis van iets groots willen staan? Heb je zin om met andere jonge mensen te werken die jouw visie en ambitie delen? Wil je niet in een 9 tot 5 cultuur werken? Dan is een stage bij ZIVVER echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je denkt mee over diverse juridische vraagstukken en ondersteunt de directie. Je werkt mee aan de voorbereiding van een aantal sessies met zorgorganisaties, gemeenten en zakelijke dienstverleners over de Wet Meldplicht Datalekken. Wij organiseren deze sessies samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. Je doet onderzoek naar de mogelijkheden rondom digitaal contracteren en het aanscherpen van de procedures rondom privacybescherming. Je verdiept je in het proces rondom het aanbieden en retour ontvangen van overeenkomsten, en voert waar mogelijk verbeteringen door in dit proces. Daarnaast stel je een format op voor maatwerkcontracten, met de diverse keuzes die mogelijk zijn in een onderhandeling. Je krijgt op basis van je vaardigheden en ervaring diverse eigen verantwoordelijkheden. Je draait bij ZIVVER dan ook echt mee in het bedrijf en kan daadwerkelijk verschil maken. Een unieke ervaring dus waar je veel zal leren én bijdragen aan ZIVVER.

Met wie werk je samen?

Je komt te werken in een dynamische start-up omgeving. Inmiddels zijn we met meer dan 20 man en we groeien door. Als onderdeel van het team geniet je ervan om samen mooie resultaten te halen. Doordat we allemaal op ons kantoor in Amsterdam werken kom je in aanraking met iedereen die werkt bij ZIVVER. We lunchen samen, gaan soms squashen en bekvechten over de beste lokale pizzakoerier als we een avondje doorwerken.

Wat biedt ZIVVER?

  • Stagevergoeding
  • Gezamenlijke lunch
  • Flexibele werktijden ? Werken in Amsterdam, goed bereikbaar met auto (A4/A10) en OV (trein/metro)
  • Unieke leeromgeving waar je echt meedraait in het bedrijf

Waaraan dien je te voldoen?

  • Je bent voor minimaal 3 maanden beschikbaar
  • Je bent een Masterstudent Rechtsgeleerdheid, bij voorkeur richting Internetrecht of Privaatrecht
  • Je bent precies, proactief, kan goed zelfstandig werken en werkt gestructureerd
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel ZIVVER

ZIVVER is de technisch geavanceerde én gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen, chatten en file transfer. Datalekken vormen een bedreiging voor elke organisatie. Als gevoelige informatie in verkeerde handen valt, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Imagoschade en een slechtere concurrentiepositie liggen op de loer. En sinds 1 januari 2016 kun je ook nog hoge boetes verwachten. De bescherming van informatie wordt steeds belangrijker, maar met nóg strengere interne veiligheidsprocedures loopt de zaak onherroepelijk vast. ZIVVER lost dit probleem op en voorkomt datalekken door het probleem bij de bron aan te pakken. Met slimme inzichten en geavanceerde software maken we e-mail, chat en de uitwisseling van grote bestanden veilig. Zonder complexe procedures, zonder bedrijfsprocessen onnodig ingewikkeld te maken. Met een eenvoudige oplossing garanderen wij discrete informatieuitwisseling over de hele wereld. Dat maakt ZIVVER mogelijk!

ZIVVER heeft reeds diverse prijzen in de wacht gesleept zoals: 2016 Winnaar STZ Innovatie Challenge, 2016 Nominatie Nationale Business Succes Award, 2016 Winnaar stemronde publiek HSD Access to Capital Day, 2015 Winnaar Juryprijs Haarlem Valley en 2015 Winnaar Sustainable Healthcare Challenge.

Neem natuurlijk ook even een kijkje op onze website www.zivver.com

Direct solliciteren

Doorlopend