ZIVVERAmsterdam 40 uur Marketing! HBO/WO MASTER

ZIVVER is een tech start-up die vanuit een start in de Nederlandse markt vervolgens Europa en de wereld gaat veroveren. We geloven in onze oplossingen. Met een team van gedreven en ambitieuze mensen staan we te popelen om van ZIVVER een wereldwijd succes te maken.

We houden van ons werk en zijn trots op onze open cultuur. Loop je over van ambitie en talent en heb je altijd al aan de basis van iets groots willen staan? Heb je zin om met andere jonge mensen te werken die jouw visie en ambitie delen, om niet in een 9 tot 5 cultuur en in Amsterdam te werken? Dan is een stage bij ZIVVER echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan allerlei marketing activiteiten en ondersteund de Marketing Manager. Je krijgt op basis van je skills & ervaring diverse eigen verantwoordelijkheden. Je draait bij ZIVVER dan ook echt mee in het bedrijf én kan daadwerklijk verschil maken. Naarmate de stage vordert zal je meer verantwoordelijkheden krijgen en eigen projecten mogen opstarten. Een unieke ervaring dus waar je veel zal leren én bijdragen aan ZIVVER.

Met wie je het doet

Je komt te werken in de dynamische start-up omgeving van een bedrijf in een wereldwijde markt die gedreven door publieke opinie en wetgeving in een enorme stroomversnelling raakt. Inmiddels zijn we met meer dan 20 man en we groeien door. Als onderdeel van het team geniet je ervan om samen mooie resultaten te halen. Door jouw brede stage kom je in aanraking met iedereen die werkt bij ZIVVER. We lunchen samen, spelen eens een potje tafeltennis en bekvechten over de beste lokale pizzakoerier.

ZIVVER biedt

  • Stagevergoeding
  • Gezamenlijke lunch
  • Werken in Amsterdam, goed bereikbaar met auto (A4/A10) en OV (trein/metro)
  • Unieke leeromgeving!

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een ondernemende en communicatief sterke student die praktisch kan handelen, maar ook een stel hersenen meebrengt. Marketing en communicatie spreekt je aan en hier heb je een relevante opleiding in.

Waaraan dien je te voldoen?

  • Je bent voor minimaal 5-6 maanden beschikbaar
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage (géén afstudeerstages), natuurlijk is gelijktijdige opdracht geen probleem
  • Je bent een HBO of WO student met een relevante studie achtergrond (Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, etc.)
  • Je bent enthousiast, proactief en hebt een echte ‘hands on’ mentaliteit
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Schrijven vind je leuk.
  • Een beetje gek op IT en ook fan van al die mensen die IT nog steeds een beetje eng vinden.

Bedrijfsprofiel ZIVVER - Sommige informatie wil je liever niet op straat hebben! / ZIVVER is de technisch geavanceerde én gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen, chatten en file transfer. Datalekken vormen een bedreiging voor elke organisatie. Als gevoelige informatie in verkeerde handen valt, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Imagoschade en een slechtere concurrentiepositie liggen op de loer. En sinds 1 januari 2016 kun je ook nog hoge boetes verwachten. De bescherming van informatie wordt steeds belangrijker, maar met nóg strengere interne veiligheidsprocedures loopt de zaak onherroepelijk vast. ZIVVER gaat aan dit dilemma voorbij en voorkomt datalekken door het probleem bij de bron aan te pakken. Met slimme inzichten en geavanceerde software maken we e-mail, chat en de uitwisseling van grote bestanden veilig. Zonder complexe procedures, zonder bedrijfsprocessen onnodig ingewikkeld te maken. Met een eenvoudige oplossing garanderen wij discrete informatie-uitwisseling over de hele wereld. Dat maakt ZIVVER mogelijk!

ZIVVER heeft reeds diverse prijzen in de wacht gesleept zoals: 2016 Winnaar STZ Innovatie Challenge, 2016 Nominatie Nationale Business Succes Award, 2016 Winnaar stemronde publiek HSD Access to Capital Day, 2015 Winnaar Juryprijs Haarlem Valley en 2015 Winnaar Sustainable Healthcare Challenge.

Neem natuurlijk ook even een kijkje op onze website www.zivver.com.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Robbert Klaassen, Head of Marketing & Communications: robbert.klaassen@zivver.com

Direct solliciteren

Doorlopend