WorkingatStartups.nl brengt je in contact met succesvolle startups zodat je jouw carrière kan starten bij een ondernemend en innovatief bedrijf! Of je nou net je studie hebt afgerond of al een succesvolle carrière als young professional achter de rug hebt, wij helpen je graag met het vinden van een leuke baan bij een startup die bij jou past! Startups kunnen onbeperkt vacatures plaatsen. Vandaar dat wij jou een breed en volledig aanbod van startups en vacatures kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we i.s.m. De Carrièrebus gratis advies aan hoogopgeleide studenten en starters om ze te helpen met het behalen van hun carrièredoel(en).Uitgebreid aanbod van startups

Startups kunnen onbeperkt vacatures plaatsen. Vandaar dat wij jou een breed en volledig aanbod van startups en startupvacatures kunnen aanbieden.


Zoek naar startups


Zoek naar startupvacatures


Gratis en persoonlijk carrièreadvies voor hoogopgeleide studenten en young professionals via De Carrièrebus

De Carrièrebus helpt studenten met het maken van betere carrièrekeuzes. Of je nou op zoek bent naar een studiegerelateerde bijbaan, stage, startersfunctie, traineeship of meer informatie over werkgevers, solliciteren, salaris, etc., De Carrièrebus helpt je graag met een persoonlijk advies, coaching, training of workshop.

De Carrièrebus kan je aan de hand van een gratis en persoonlijk adviesgesprek helpen met het opstellen van een cv en/ of sollicitatiebrief, je informeren over de laatste sollicitatietrends en over carrièremogelijkheden en werkgevers die bij jou passen. Daarnaast is De Carrièrebus gespecialiseerd in het geven van workshops, bijvoorbeeld over hoe je effectief kunt solliciteren via LinkedIn, non-verbale communicatie tijdens sollicitatiegesprekken, personal branding en hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Mocht je meer willen weten over wat wij jou kunnen bieden, bezoek dan onze website www.carrierebus.nl of stuur een e-mail voor gratis carrièreadvies naar: gunay@carrierebus.nl.

Volg ons via , #Carrierebus of YourTalentGroup.


Gratis StartMeUp gids voor ambitieuze starters

Van de makers van Elsevier Juist is er ook Start Me Up. Guide to success.

Hoe begin je een bedrijf? Wat maakt je een goede leider? En hoe krijg je die droombaan? Kortom: hoe word je succesvol? Deze gids is voor iedereen die antwoorden op deze vragen wil.

Start Me Up is een gids voor toekomstige leiders, entrepreneurs, start-ups en bedrijven. Een verzameling van de meest inspirerende verhalen over slimme ondernemers, innovatieve ideeën en ervaringen van succesnummers. Maar ook een gids met tips & tricks voor hoe je zelf kunt beginnen en welke stappen je moet zetten om succesvol te worden.


Bekijk preview


Start Me Up ligt nu in de winkels, maar kun je ook hier direct bestellen.

WorkingatStartups.nl biedt deze gids gratis aan alle hoogopgeleide studenten die van plan zijn om een eigen bedrijf te beginnen. Laat je contactgegevens achter en ontvang de gids gratis!


Wat anderen over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)

Bent u werkgever? Klik dan hier

Wat anderen over ons zeggen

  • De Carrièrebus heeft mij niet alleen geholpen met het verbeteren van mijn cv, maar ook met het vinden van een studiegerelateerde bijbaan bij een leuke logistieke startup die goed bij mij past!

    Jochem HoogesteijnChairman Aureus Business Month Committee

  • De Carrièrebus kan je met alle voorbereidingen op je carrière helpen, zodat het perfect bij jou persoonlijkheid past. Dit startup platform biedt een goede mogelijkheid om je te oriënteren en bij jonge, groeiende bedrijven te beginnen!

    Marit de VriesStudent Technology & Operations Management