Fastned als werkgever

Soms is er een kans om je aan te sluiten bij een jonge, snelgroeiende onderneming die belangrijk is voor de toekomst. Bij Fastned kan je werken aan tastbare duurzame infrastructuur, die elektrische mobiliteit versnelt. De missie van Fastned is de transitie naar 100% elektrische mobiliteit te versnellen. We doen dit door een Europees netwerk te bouwen van snellaadstations waar alle elektrische auto's kunnen laden met hernieuwbare energie. We geloven dat er een enorme kans is om service stations langs drukke wegen fundamenteel goedkoper, schoner en prettiger te maken.

Fastned exploiteert een netwerk van meer dan 60 snellaadstations langs Nederlandse snelwegen en in steden. We breiden dit netwerk uit naar andere landen. Fastned bouwt, exploiteert en is eigenaar van al haar stations. De focus van de eerste expansie is Duitsland en Londen. Fastned bereidt ook een uitbreiding voor naar Belgiƫ en Zwitserland.

Fastned werkt in kleine, toegewijde teams met grote focus. We hebben een open, vriendelijke cultuur met een internationale blik. Ons hoofdkantoor en network operations center is gevestigd in Amsterdam.