Focus Orange als werkgever

Wij zijn Focus Orange, een strategisch HR adviesbureau in Amsterdam. Wij helpen werkgevers bij het opstellen van beleid op het gebied van onder andere beloningen en arbeidsvoorwaarden en zijn expert op pensioengebied. Onze analyses en adviezen zijn kwantitatief onderbouwd en worden waar mogelijk ondersteund met data door middel van Crunchr, ons online platform voor workforce reporting en people analytics.

Als snelgroeiende organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw talent! We bieden verschillende mogelijkheden voor werkstudenten en starters om ons team van adviseurs en software engineers te versterken.

Werken bij Focus Orange

Bij Focus Orange maak je deel uit van een jong, ondernemend en gezellig team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie met bijna 50 enthousiaste en toegewijde teamspelers. We zijn geen traditionele organisatie en doen alles vaak net even anders. Transparantie, directe feedback en gelijkwaardigheid vinden wij belangrijk. Ons kantoor – vlakbij het Amstel station in Amsterdam - is de plek waar we niet alleen hard werken, maar ook samen lunchen en potjes tafeltennis spelen. Onze goede werksfeer wordt versterkt door de vrijdagmiddagborrels en leuke team uitjes.

2 vacatures bij Focus Orange

Vacature Associate Consultant

Amsterdam Starter WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Vacature Software Engineer

Amsterdam Starter WO BACHELOR/WO MASTER/WO