Massarius als werkgever

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. (Dit houdt in dat wij namens onze uitgevers de online advertentie aanbieden via een online veiling met behulp van systemen.

Onze yield managers helpen publishers en demand partners met een professioneel netwerk, kennis, display sales, inventory en proposition management. Wij leveren een kwaliteitsnetwerk dat het mogelijk maakt specifiek in te kopen op segmenten zoals B2B, Nieuws en Sport. Het brand safe Massarius netwerk bevat momenteel meer dan 50 uitgevers (o.a. AT5, Nederland.FM, Ajaxshowtime.com en Jean Mineur) en heeft meer dan 450 miljoen impressies per maand beschikbaar.

Wat biedt Massarius jou?

Massarius biedt een goede mix tussen werk en plezier, leuke ambitieuze collega's, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en biedt sterk verschillende verantwoordelijkheden.

De leercurve waar je doorheen gaat wordt gevraagd en ondersteund door zeer ervaren professionals, met zeer directe on-the-job training.

De werksfeer in ons team kenmerkt zich als open, extreem direct, betrokken, informeel en resultaatgericht en wij werken met zijn allen vanuit een prachtige omgeving in het hartje van Amsterdam.

Een open sollicitatie mag ook! We maken graag tijd vrij voor een kop koffie...

Ben je analytisch sterk, toe aan een nieuwe uitdaging of staat jouw droombaan hier niet tussen, maar ben je er wel van overtuigd dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de groei en ontwikkeling van Massarius? Neem dan vooral contact met ons op!