Oxipack als werkgever

Ben je een mbo-er of hbo-er met een opleiding in de mechatronica, machinebouw, elektrotechniek, pneumatiek of verpakkingstechnologie? En heb je daarin enkele jaren werkervaring? Dan kan werken bij Oxipack een flinke uitdaging voor je zijn. Wij produceren gestandaardiseerde precisie-lektestapparatuur. Daarnaast ontwikkelen we geavanceerde maatwerk-oplossingen en inline opstellingen voor verpakkingsmachines.

Ben je in staat om zelfstandig projecten op te pakken?
Dat is nodig want in een klein maar snel groeiend bedrijf is het prettig als medewerkers proactief zijn. Zelf oppakken wat gedaan moet worden of zelfstandig op zoek gaan naar oplossingen. Nieuwe collega’s krijgen de mogelijkheid aan allerlei projecten mee te werken. Je krijgt de ruimte om te groeien in je vak.

Spreek je je talen?
Dat heb je hard nodig, want de hele dag door hebben we contact met opdrachtgevers van over de hele wereld. Meestal is Engels de voertaal. Als je je daarnaast ook verstaanbaar weet te maken in het Duits, Spaans of Frans is dat een groot pluspunt.

Houd je van reizen?
Mooi! Voor Oxipack zul je regelmatig een of meer dagen op pad zijn om op fabriekslocaties in Europa of verder weg de lekdetectieapparatuur te installeren.

Betrouwbaar en open?
We zegggen eerlijk waar het op staat en nemen geen blad voor de mond. En verwachten hetzelfde van jou. We willen op je kunnen rekenen.

1 vacature bij Oxipack

Service Engineer

Houten Full-time MBO