Skyscrapers als werkgever

Skyscrapers gelooft in mensen en in hun dromen en wil het beste in ze naar boven halen. Skyscrapers ondersteunt, ontplooit en transformeert talent en maakt krachten los. Zowel bij Young Professionals die niet helemaal weten waar die krachten zitten of hoe ze ze toe moeten passen, als bij bedrijven door die sterke mensen op (misschien) verrassende plekken te zetten.

Skyscrapers haalt eruit wat erin zit. Wij geloven in een wereld waarin iedereen het beste in zichzelf naar boven haalt. Dat doen we doelgericht, met een open blik en niet bang. Daarvoor hebben wij een traineeship ontwikkeld die de ultieme kickstart vormt voor beginnende carrières. Bij ons doe je betaalde werkervaring op en ontdek je wat jij echt leuk vindt. Je leert hoe je impact kan maken op jezelf en in organisaties. We geven je een rugzak mee vol met praktische hard- en soft skills en bovendien word je onderdeel van onze community: dat is goed voor je carrière én de borrels.

Richting aan je carrière

Wij weten zelf heel goed hoe moeilijk het kan zijn om richting te geven aan je carrière. Je bent afgestudeerd, klaar om de wereld te veroveren en de ambitie om echt impact te maken op die wereld. Maar dan… "Waar ga je al die energie op richten? Wat vind je nou eigenlijk leuk? Waar ben je goed in?"

Dit is waarom wij in 2015 Skyscrapers hebben opgericht. Voor ons maakt het niet uit dat je als Young Professional nog niet weet waar je over 1 jaar wilt staan (laat staan 10). Als je maar de ambitie en drive hebt om het beste uit jezelf en je omgeving te halen.