Sungevity International als werkgever

Bij Sungevity barsten we van de energie. We zijn namelijk bezig met een ware revolutie: de Rooftop Revolution. Doel? Een wereldwijd netwerk van blije mensen die met hun stralende daken zelf eenvoudig zonnestroom opwekken. Allemaal zijn we fan van de zon en haar schone en oneindige bron van energie. We zijn trots op onze unieke manier van werken: high tech software en een insane costumer experience.

Sungevity Life

Werken bij Sungevity = werken in een omgeving waar de energie vanaf spat.

We zijn niet alleen verknocht aan technologie en data (nerdalert), ook zetten we ons maar wat graag in voor onze medemens en een nóg mooiere wereld.

Sungevity hartje schone energie. Werken bij ons betekent een cruciaal onderdeel zijn van onze missie om de energie van de toekomst wereldwijd eenvoudig en toegankelijk te maken.

Stijve kantoorspieren zijn passé dankzij onze wekelijkse bootcamp en yogasessies.

Perfectioneer je tafelvoetbalskills en roep gerust '180!' tijdens een potje darts.

Jij en je collega's vormen een jong en internationaal team (lees: een stuk of 20 verschillende nationaliteiten aan de lunchtafel) en werken in een geweldig kantoor aan de zonzijde van het IJ (Noord is het nieuwe Centrum).

BBQ’s, etentjes en borrels tot je erbij neervalt.

De zonzijde

  • Samen all inclusive lunchen met veel versproducten en een te gek tosti-ijzer. Juist: appeltje-eitje, alles.
  • Veel mogelijkheden tot het verder ontwikkelen van je kennis, vaardigheden en carrière.
  • De leukste collega’s van Europa: hier zijn we altijd opgewekt. Goede woordgrappen en hilarische GIF'jes worden alom geprezen.