Aeves GroepAmsterdam 40 uur 0-2 jaar HBO/WO

Ben jij op zoek naar een vliegende start binnen inkoop? Krijg jij energie van het succesvol uitvoeren van operationele en tactische inkooptrajecten bij verschillende opdrachtgevers? Wil jij jezelf verder ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak?

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

In deze functie krijg je de mogelijkheid om mee te werken op een inkoopafdeling en jezelf te ontwikkelen binnen inkoop. Je zult meewerken aan diverse inkooptrajecten op operationeel en tactisch niveau. Wanneer nodig voer je onderhandelingen met diverse leveranciers. Je verdiept je in de opdrachtgever, afdeling en weet makkelijk contact te maken met de mensen om je heen. Daarnaast durf je zowel gevraagd als ongevraad op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast de werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om jezelf op inhoudelijk en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Je volgt intern de Academy, denkt na over jouw ambities, doelen en werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen/trends in de markt en binnen AevesBenefit!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • Bij voorkeur in het bezit van/vrijstelling voor NEVI I;
 • 0-2 jaar relevante werkervaring binnen het inkoop vakgebied;
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaat- én klantgericht en flexibel (reistijd én werkuren).

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2526.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en zie je het als een uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren

Direct solliciteren

Doorlopend