Aeves Groep als werkgever

De ambitie van Aeves Groep is het faciliteren van hoogwaardige zakelijke dienstverleners. Aeves Groep richt zich op Advies, Executive Search, Werving & Selectie en Detachering in het publieke en het private domein. Onder de Aeves Groep zijn op dit moment de labels AevesBenefit en Aeves Executive Search actief. AevesBenefit richt zich met al haar proposities op de inkoopbranche. Aeves Executive Search focust zich op het permanent invullen van nationale en internationale senior management en directieposities.

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.
Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.
Kijk voor meer informatie en vacatures op www.werkenbijaevesbenefit.com

3 vacatures bij Aeves Groep

Junior Inkoopadviseur

Landelijk Starter HBO/WO

Procurement trainee

Amsterdam Traineeship HBO/WO

Corporate Recruiter Trainee

Amsterdam Full-time HBO/WO