Homebell als werkgever

Maak het leven eenvoudig. Homebell heeft één doel voor ogen: het leven van onze klanten zo simpel mogelijk maken. We doen er dagelijks alles aan om dit doel te bereiken.

Met onze unieke technologie maken wij het de klant mogelijk zijn verbouwingsproject gemakkelijk online te boeken en te plannen. Dit zonder de gebruikelijke problemen van langdurig onderzoek, bezoek van verschillende vakmannen en ander nadelen. Wij nemen de volledige planning en uitvoering van de klant over, zodat deze kan genieten van de transformatie van zijn huis. Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze klanten - eerder zullen we niet opgeven.

Onze kernwaarden

Wordt een deel van Homebell en samen zullen we dichter bij onze doelstellingen komen.

  • Verantwoordelijkheid vanaf de 1e dag: neem vanaf je eerste dag verantwoordelijkheid en krijg alles wat je nodig hebt voor je professionele ontwikkeling. Bij Homebell heb jij je carrière in eigen handen!
  • Collectieve ontwikkeling: bij Homebell is het team essentieel voor ons succes: samen werken aan onze toekomst. Je kunt een ambitieus team verwachten, een inspirerende sfeer en plezier op de werkvloer.
  • Hoog leerpotentieel: verschillende talenten en ervaringen ontmoeten elkaar bij Homebell. Leer van je collega's en inspireer ze! Alleen op deze manier kunnen we boven onszelf uitstijgen en succesvol zijn.

6 vacatures bij Homebell

General Internship (open sollicitatie)

Berlijn Stage MBO/HBO/WO

Order Manager (f/m)

Berlijn Full-time MBO/HBO/WO

Junior Accountmanager (B2B) (f/m)

Berlijn Full-time MBO/HBO/WO

Customer happiness specialist (f/m)

Berlijn Full-time MBO/HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO/OVERIG

Customer happiness Specialist (f/m)

Berlijn Starter MBO/HBO/WO