ZIVVER als werkgever

Vergeleken met alle bestaande oplossingen is ZIVVER’s basis uniek: veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en regie zijn alle drie even belangrijk. Bij het verzenden van privacygevoelige informatie met ZIVVER voorkom je menselijke fouten, zorg je dat niemand – dus ook hackers niet – erbij kan, kun je berichten terugtrekken en wordt er melding gemaakt van missers. Voor, tijdens en na het delen van de informatie houd je dus de regie.

Werken bij ZIVVER

We geloven in onze oplossingen. Met een team van gedreven en ambitieuze mensen staan we te popelen om van ZIVVER een wereldwijd succes te maken. We houden van ons werk en zijn trots op onze open cultuur. Loop je over van ambitie en talent en heb je altijd al aan de basis van iets groots willen staan? Heb je zin om met andere jonge mensen te werken die jouw visie en ambitie delen, om niet in een 9 tot 5 cultuur te werken, om in Amsterdam te werken en om als mede-eigenaar te kunnen profiteren van het mogelijke succes? Dan is ZIVVER echt iets voor jou!

Het team van ZIVVER

Wij zijn nieuwsgierig en ambitieus. Wij omarmen technologie, en helemaal als het kan bijdragen aan ons leven. Besluiten nemen we uitsluitend op basis van feiten en onze missie. Vanuit verschillende achtergronden en uiteenlopende disciplines werken we naar één gemeenschappelijk doel: to make secure communication simple.

Aarzel niet en bekijk onze vacatures. Staat er niets voor je tussen, stuur dan een open sollicitatie. Bij ZIVVER staan we altijd open voor mensen die het verschil kunnen maken!

2 vacatures bij ZIVVER

Solutions Expert

Amsterdam Starter HBO/WO BACHELOR/WO MASTER

Ondernemende Marketing Stagiair gezocht!

Amsterdam Stage HBO/WO MASTER